loading...
Vacapp

Управувај со говедата

Vacapp е апликација дизајнирана да управува со сточарски фарми со екстензивно стадо стадо. Овозможува целосна контрола на кравите и телињата. Главната цел е дека земјоделецот ги знае сите информации за неговата стока на самото место без каква било друга поддршка. Покрај тоа, VacApp работи без интернет конекција.

(+34) 688962266

android
Дали сте корисник на iPhone? Претплатете се за да ги добивате нашите вести

Веќе корисник?Мајкрософт

Vacapp

Лесна за употреба стан.

Она што VacApp има да понуди

Откријте ги одличните карактеристики кои Vacapp може да ги понуди.

Управувај со своите стада

Управувајте со вашите чуда и проверете каде паѓа кравата.

Телеф историски

Откријте кои крави имаат повеќе телечиња, или не ги одредуваат проблемите со работната сила.

Поедноставување на санација

Поедноставете ги документите што треба да ги пополнат кога санитацијата е завршена.

Облак

Не губи никакви податоци, чувајте сè на облак

Офлајн режим

Vaccap работи дури и без интернет.

Увоз и извоз

Можете да ги увезете и извезете вашите добиток во датотеките на Excel

web

Анализирајте ги вашите податоци

Управувај со говедата и барај тенденции.

  • Проверете како расте вашиот добиток
  • Анализирајте ги вашите продавачи
  • Споредете раѓања

Проверете што велат нашите корисници

"Најдобар стан за стоката што сум го нашол. Станал дел од мојот секојдневен живот".

David Estany

"Работи одлично, едноставно и лесно, препорачувај го тоа на сите!"

Joan Casafont - les Planes

download

Преземете Vacapp бесплатно сега!

android

Бидете информирани за нашите вести

Колку чини VacApp

Сакате да пробате VacApp? Ние нудиме 3 месеци бесплатно.

Откако пробниот период е завршен и сеуште сте заинтересирани, цените се менуваат според часовната големина на говеда.

Набавка на нашите воведни понуди.

Мало стадо

Мајкл месец (Фејсбук) година *

До 30 MLU **

Средно стадо

Мајкл месец (Фејсбук) година *

До 110 MLU **

Големо стадо

Мајкл месец (Фејсбук) година *

Нема лимит

* Цени без ДДВ

* Средни добиток единици. Крава или коњ, 1 UGM приближно. Една возрасна овца или коза 0,15.

MLU Помалку од 6 месеци Помеѓу 6 месеци и 2 години Повеќе од 2 години
Говеда 0.2 0.6 1
Коњ 0.3 0.6 0.9
Овци 0.05 0.1 0.15
Коза 0.05 0.1 0.15

Контакт со нас

Од телефон

(+34) 688962266

Или пополнете го формуларот

Вашата порака е успешно испратена.

Е-пошта мора да биде валидна и пораката мора да биде подолга од 1 карактер.