loading...
Vacapp

Menaxho bagëtinë tënde

Vacapp është një aplikacion i dizajnuar për të menaxhuar fermat blegtorale të tufave të gjedhëve. Kjo lejon të marrësh kontroll të plotë të lopëve dhe viçave. Objektivi kryesor është që fermeri të di të gjitha informatat në lidhje me bagëtinë e tij në vend pa asnjë mbështetje tjetër. Veç kësaj, VacApp punon pa lidhje interneti.

(+34) 688962266

android
A jeni një përdorues i Iphone? Ndihmoni për të marrë lajmet tona

Tashmë një përdorues? Identifikohu

Vacapp

Një aplikacion i lehtë për t'u përdorur.

Çfarë VacApp ka për të ofruar

Zbuloni karakteristikat awesome që Vacapp ka për të ofruar.

Menaxhoni tufat tuaja

Menaxhoni shëndetin tuaj, dhe kontrolloni ku ka një lopë të kullotur.

Tortë historike

Zbuloni se cilat lopë kanë më shumë viça, apo jo poshtë çështjeve të punës.

Thjeshtoni sanitimet

Thjeshtoni dokumentet për të mbushur kur bëhet një kanalizim.

re

Mos humbni asnjë të dhënë, ruani gjithçka në re

Modaliteti Offline

Vaccap punon edhe pa internet.

Importi dhe eksporti

Ju mund të importoni dhe eksportoni bagëtinë tuaj në skedarë Excel

web

Analizoni të dhënat tuaja

Menaxhoni bagëtinë tuaj dhe shikoni për tendenca.

  • Kontrolloni se si rritet bagëtia juaj
  • Analizoni shitjet tuaja
  • Krahaso lindjet

Shikoni se çfarë po thonë përdoruesit tanë

"Aplikacioni më i mirë për kafshët që kam gjetur, është bërë pjesë e jetës sime të përditshme".

David Estany

"Punon e madhe, thjeshtë dhe e lehtë, rekomandojeni të gjithëve!"

Joan Casafont - les Planes

download

Shkarko Vacapp falas tani!

android

Jini të informuar për lajmet tona

Sa kushton VacApp

Dëshironi të provoni VacApp? Ne ofrojmë 3 muaj falas.

Sapo të përfundoni periudhën e provës dhe jeni ende të interesuar, çmimet ndryshojnë sipas madhësisë së bagëtisë së orëve.

Kopeja e vogel

5.5â € muaj (66â,¬ year) *

Deri në 30 MLU **

Mallrin e mesëm

8â € muaj (96â,¬ year) *

Deri në 110 MLU **

Tufë e madhe

10â € muaj (120â,¬ year) *

Deri në 200 MLU **

XL

13â € muaj (156â,¬ year) *

Pa kufi

* Çmimet pa TVSH

* Njësitë e mesme blegtorale. Një lopë apo kalë, 1 UGM aprox. Një dele ose dhi e rritur 0.15.

MLU Më pak se 6 muaj Midis 6 muaj dhe 2 vjet Më shumë se 2 vjet
bagëti 0.2 0.6 1
kalë 0.3 0.6 0.9
dhen 0.05 0.1 0.15
dhi 0.05 0.1 0.15

Kontaktoni me ne

Nga telefoni

(+34) 688962266

infovacapp.net

Ose plotësoni formularin

Mesazhi juaj është dërguar me sukses.

E-maili duhet të jetë i vlefshëm dhe mesazhi duhet të jetë më i gjatë se 1 karakter.